Over ons

Over ons

Dit zijn wij


Welke waarden vormen de basis voor een goede verkooprelatie? Voor smaakvolwonen is het vertrouwen, traditie en eerlijkheid! De meubelzaak vertegenwoordigt al meer dan 40 jaar precies deze waarden. Het motto van het bedrijf – “Ik voel me daar thuis” – is daarvan afgeleid, dat terug te vinden is in alle schoppen van het bedrijf, zowel voor klanten als voor medewerkers, in alle vestigingen en afdelingen.

Dankzij deze klantgerichtheid heeft smaakvolwonen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste meubelwinkel in Wenen en is vertegenwoordigd op drie locaties in Wenen en in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Deze locaties bieden de klant niet alleen een enorme keuze aan meubels, maar meer dan dat, de klant moet een beleving worden geboden. Geïndividualiseerde consultaties, restaurants en evenementen zijn een standaard voor smaakvolwonen die voortkomt uit een essentieel principe: “De klant is koning!”

We begeleiden jaarlijks zo’n 50 miljoen bezoekers naar hun favoriete meubelstuk van onze partners, snel, eenvoudig en effectief. Van goedkoop tot exclusief, topverkoper tot uniek – ongeveer 300 online winkels en ongeveer 1.000 merkensites en stationaire dealers zijn te vinden via moebel.de en worden momenteel gepresenteerd op ons platform.

Met moebel.de introduceren we een nieuwe en eigentijdse manier om online meubels te zoeken en deze vervolgens te kopen.

Schuiven naar boven